Snart er tiden her..

Tiden hvor livet igjen blir snudd på hodet og vi kan igjen kan kalle oss bleieskiftearbeidere. 

Så snart vi var ferdige med alt det der så starter vi igjen! Det som opptar tankene mine mest er hvordan vil lille storebror takle overgangen fra å være helt alene med mamma og pappa (annenhver uke), til og måtte dele mamma og pappa med to små søsken. Han gleder seg masse til de kommer og jeg håper at hverdagen ikke kommer så altfor fort på han. Han har jo også to storesøstre som bor hos oss annenhver uke, så vandt med søsken er han jo fra før - riktignok så er aldersforskjellen litt annerledes da jentene våre snart blir elleve år og storebror snart blir fire år. 

Magen kom fort! Her er vi 10 uker på vei og magen var helt umulig å skjule. Ultralyden er fra uke 12, da vi hadde screening for å stadfeste om det er eneggede eller toeggede tvillinger vi venter! Lambda-tegnet er tydelig og vi venter toeggede jenter!

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Katrine B. Hofseth

Katrine B. Hofseth

30, Rælingen

Denne bloggen handler om min vei mot et bedre meg, min livsstil-endring og min voksende lidenskap for naturlige, sunne og gode matvarer, produkter og veivalg. "Du er dine egne begrensninger!"

Blogglisten

Kategorier

Arkiv

hits