hits

Familien på fem blir familien på syv

Storebror blir 4 år i februar.

Jeg maste i nesten tre år for å få gubben med på et barn til. Har alltid ønsket meg mange barn, hvertfall tre. Gubben ble på glid og vi valgte å prøve å få en til sammen. Et lite halvt år gikk og det lyste gravid på pinnen - fikk veldig tidlig positiv, men tenkte ikke noe mer over det. 

I uke 6 reiste jeg til legen for å få bekreftet svangerskapet. Min lege syns det er veldig spennende å følge med på ultralyd og på skjermen så JEG to fostersekker. Før legen rakk å si noe hadde jeg allerede gjort opp min mening om hva jeg faktisk så på skjermen. Det vil si; jeg så en fostersekk med et embryo i og en fostersekk som var helt tom. 

Det legen da sa var jeg skulle komme tilbake en uke senere. Det å fortelle mannen dette - det var ikke like enkelt. Det gikk jo bra det og selvsagt, men ingen av oss var forberedt på det som kom til å vise seg å være i magen da vi kun skulle ha en til - det er så og si ingen historikk på min side av familien når det kommer til tvillinger. Med andre ord, tanken hadde ikke en gang streifet meg. MEN denne uken jeg skulle vente var nok den lengste uken jeg noen gang har vært borti. I uke 7+4 lyste dette til oss på skjermen. To fostersekker med to hjertelyder! Vi skulle bli tvillingforeldre - for mannen sin del - igjen!

I skrivende stund er vi kommet oss helt til uke 35. Det vil komme et nytt innlegg med litt diverse bilder fra graviditeten - hadde tenkt til å legge ved noen flere ultralyd bilder - men finner ikke disse akkurat nå. 

@Katrine

 

#twins #tvillinger #storfamilien #graviditet #ultralyd

2 kommentarer

Danian. Gutteblogger

07.09.2017 kl.10:08

Gratulerer med tvillinger :) Er tvilling selv

Katrine B. Hofseth

07.09.2017 kl.10:39

Danian. Gutteblogger: Takk :) Det er noe helt spesielt!

Skriv en ny kommentar

Katrine B. Hofseth

Katrine B. Hofseth

31, Sørum

Denne bloggen handler om min vei mot et bedre meg, min livsstil-endring og min voksende lidenskap for naturlige, sunne og gode matvarer, produkter og veivalg. "Du er dine egne begrensninger!"

Blogglisten

Kategorier

Arkiv