hits

Vær lykkelig ved å slippe stresset

Dette året har jeg bestemt meg for å starte helt på nytt. Rett og slett å legge igjen det meste som har skjedd frem til nå i 2016. Tanken er at bare det positive er med over i dette nye året, med unntak av ting jeg kan ta med meg over som har gitt meg god lærdom og innsikt.

Året i fjor har gitt meg utrolig mange fine og flotte opplevelser og minner. Minner vi har fått dele sammen med venner, familie og helt alene som kjærester. Jeg er så takknemlig for alt vi har fått oppleve og alt vi har lært om livet.

Jeg kjenner at året 2016 var året som virkelig bidro til at jeg fant igjen hvem jeg egentlig er og hva jeg står for. Alle mine mål og ønsker ble klarere for øyet og det har blitt lettere å sette ord på hva jeg føler og står for.

Det å finne ut hva man ønsker med livet og drive med ting som virkelig engasjerer og gir deg glede i hverdagen er en god medhjelper i en ellers hektisk hverdag. Vi alle har hektiske hverdager, men når man er tilfreds og fornøyd blir de tøffere hverdagene mer som en lek istedenfor en byrde. Tid er noe vi alle burde eie ? tiden kan ikke eie oss. Så mitt store mål i 2017 er å vise tiden at det er jeg som er sjefen.

Nedenfor har jeg lagt ved noen bilder av fine stunder vi har her hjemme - deilige stunder som har vært med på å gi oss et godt og flott år. Bryllupsbildene er tatt av en dyktig fotograf ved SHINE fotografene. 


 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Katrine B. Hofseth

Katrine B. Hofseth

31, Sørum

Denne bloggen handler om min vei mot et bedre meg, min livsstil-endring og min voksende lidenskap for naturlige, sunne og gode matvarer, produkter og veivalg. "Du er dine egne begrensninger!"

Blogglisten

Kategorier

Arkiv