hits

FØR/ETTER BILDER - 2017 kickstart

Min vektnedgang startet for mange år siden, men jeg har egentlig alltid havnet tilbake i spisekjør og vektoppgang relativt kjapt etter halvveis nådd mål. Denne gangen er ganske mye annerledes da jeg har innsett at mye av dette omhandler rett tankegang og mindset. Med andre ord ? man kan gå ned i vekt så mye man vil, men er ikke rett fokus på plass faller man fort igjennom underveis. Jeg har som nevnt tidligere innsett at fokuset må være på hodet og tankene som svirrer rundt oppi der. Kjente fraser fra tidligere er gjerne «Nå har jeg tatt en sjokoladebit, så da kan jeg jo like gjerne spise hele plata». Istedenfor å tenke slik «Nå har jeg tatt en sjokoladebit, så flink jeg er som klarer å nyte en bit og føle meg ferdig med den».

Jeg er utrolig stolt over hvor langt jeg har kommet denne gangen, for jeg er langt ifra ferdig med min reise. Jeg har tatt et stort steg i andre halvdel av 2016 ? tar med meg godt mot og har tatt rennefart inn i 2017 med mange nye mål og ønsker. Jeg har merket 2017 som mitt år, og dette skal jeg klare å gjennomføre.

Det å gå inn i 2017, mindre og lettere enn på mange år gir meg den lille ekstra boosten av selvtillit og selvfølelse som jeg vet jeg trenger fremover. Mitt mindset er 100 % på rett plass og sammen skal kroppen, sjelen og hver eneste lille fragment av meg komme oss dit vi ønsker og SKAL.

Min reise denne gangen startet offisielt i 2015 da minikrabaten hjemme var blitt 1 år gammel. Mars 2015 veide jeg meg på helsestasjonen og fikk hengeleppe, bakoversveis og alt man kan nevne som kan flagre i vinden kan en si.Mars 2015 venstre oppe: 112.8 kg
Desember 2015 høyre oppe: 85 kg
September 2016 venstre nede: 92 kg
November 2016 høyre nede: 79,2 kg

Januar 2017 er her og nå skal reisen fortsette! Jeg har som helt sikkert en hel del flere lagt på meg noen kg i julen. Jeg har kost meg med god mat og drikke ? men den rette tankegangen har vært der hele veien, og det er jeg så vanvittig stolt over! Denne gangen har jeg en, noe som jeg anser, en normal vektoppgang gjennom en høytid som julen.

Startvekt Januar 2017: 82,6 kg 

@Katrine

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Katrine B. Hofseth

Katrine B. Hofseth

31, Sørum

Denne bloggen handler om min vei mot et bedre meg, min livsstil-endring og min voksende lidenskap for naturlige, sunne og gode matvarer, produkter og veivalg. "Du er dine egne begrensninger!"

Blogglisten

Kategorier

Arkiv