hits

Når man ser bedre ut enn seg selv!

Her om dagen dukket det opp noen bilder på facebook som viste før-bilder og nå-bilder av hvor ung man så ut for så og så mange år siden - så jeg tenkte at hvorfor ikke lage et slik collage selv. Slik jeg ser det så er det veldig overraskende for meg selv at jeg ser så og si lik ut nå som snart 30-åring som jeg gjorde som relativ fersk 20-åring. Med andre ord, jeg imponerte meg selv der jeg satt i stua hjemme - kastet meg rundt og trøkka telefonen opp i ansiktet på mannen. "Se her, se, se"

 

 

Siden 2010, så har jeg gått ned litt - for så å gå veldig mange fler kilo opp. Kilo som både skyldes samboerskap, overspising og ikke minst svangerskap! For jeg har jo blitt mamma siden bildet til venstre også. Det er også litt absurd og tenke på at jeg på bildet til venstre er helt fri og frank, bosatt i New York uten noen som helst bekymringer kontra på bildet til høyre, er en gift kvinne - med to bonusbarn på 9 år samt født en sønn på snart 3 år, har tre flotte hunder, fast jobb og et hus hvor vi skaper vår hverdagsmagi.

Nå skal det sies at dette bildet viser meg hva mitt hodet tenker - jeg er så ung som jeg føler meg! 

 

Hvor gammel føler du deg?

 

@Katrine

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Katrine B. Hofseth

Katrine B. Hofseth

31, Sørum

Denne bloggen handler om min vei mot et bedre meg, min livsstil-endring og min voksende lidenskap for naturlige, sunne og gode matvarer, produkter og veivalg. "Du er dine egne begrensninger!"

Blogglisten

Kategorier

Arkiv