hits

Nå har vi vaska golvet, og vi har....

Julevasken står for tur! Nå gleder jeg meg, men det er så mye som må gjøres før vi kan sette i gang med vasking og pynting.

Vi har så mye vi må rydde unna og organisere før vi kan sette i gang med å vaske enkle ting som gulv og rom. Det er slik hjemme hos oss at vi alltid tar hele husvasken før jul ? denne gangen har det hopet seg så mye opp overalt slik at det ikke bare er å smårydde og vaske lenger.

Samt, jeg aner ikke hvor mange ganger i løpet av et år jeg organiserer skuffene på kjøkkenet ? eller la oss si hvor mange ganger i løpet av en mnd. Det verste jeg vet er når noen legger noe på helt feil plass.

Jeg gleder meg enormt til jul og få inn all den herlige julepynten, men det er en liten sort sky som dekker litt over alt dette når jeg tenker over den enorme oppryddingen som i det heletatt MÅ skje før all kosen ? for ja, jeg koser meg med vaskingen.

Spør dere mannen min så er vasking hjemme hos oss alt annet en kos, da jeg må gjøre det og det og det, også bare det før jeg kan gjøre det. Brått dukker det opp enda en ting fordi der jeg skulle legge den ene tingen var det ikke ryddig nok, så da må jeg rydde der før jeg kan plassere denne ene tingen - og slik fortsetter det.

En vaskedag hjemme hos oss, blir gjerne en hel dag kontra en time eller to andre ville ha brukt.

Jeg finner meg selv av og til med nesa nedi en bunke med papirer fra en annen tidsalder og sorterer dette for å finne ut om dette er noe vi ? jeg fortsatt trenger å spare på. Igjen så har denne posen ligget innerst i skapet i snart to år og ikke vært savnet. Begynner det å danne seg et bilde?

Til slutt ender det vel med at jeg lar vær å rydde og hiver ut av meg noen remser med frustrasjon og utsetter ryddingen til en annen dag.

 

Dette ER hvordan rundvasken, ukesvasken og hverdagsvasken vanligvis fungerer hjemme hos oss ? i år trosset jeg alt jeg kunne trosse og jeg kjenner at det kribler litt overalt når jeg vet at jeg ikke har vasket ALLE kriker og kroker i huset før jul i år.

For meg så er det viktig å ha det ryddig og pent rundt meg, men det blir av og til et så stort issue for meg at det ofte er veldig mye enklere og bare gi litt beng i alt som flyter.

 

Er det flere som kjenner på dette?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Katrine B. Hofseth

Katrine B. Hofseth

31, Sørum

Denne bloggen handler om min vei mot et bedre meg, min livsstil-endring og min voksende lidenskap for naturlige, sunne og gode matvarer, produkter og veivalg. "Du er dine egne begrensninger!"

Blogglisten

Kategorier

Arkiv