hits

Starten på veien videre - endring av livet!

I forrige valgte jeg å begynne og jobbe med en varig livsstilsendring - la oss kalle det å fortsette og jobbe med den. 
Det er mye som endres og foregår i livet mitt om dagen og det er spennende prosjekter og mål som svirrer rundt oppi hodet mitt.

Er det dumt å bite over så mye på en gang? Hvorfor skal man ikke tenker jeg!

Denne livsstil-endringen foregår da gjennom kursing, trening og mental endring over et helt år. 
Frem til nå så vil jeg si at jeg har hatt kunnskapen og alt jeg trenger for å kunne gjennomføre en endring og få ønsket vektnedgang på egen maskin - da jeg faktisk har klart å endre kostholdet før. Men det ligger så mye mer bak enn å endre matvaner - man må endre alt og derfor har jeg innsett at kurs mest sannsynlig er veien for meg å gå nå. 

Kosthold har vært en stor del av livet vårt hjemme etter at minstemann ble født, altså min førstemann. Hjemmelaget mat til han og generell større forståelse på hva vi putter inn har gjort at jeg har endret tankesettet mitt 110%. Gjennomføringen min med meg personlig er det verre med. Mannen min og jeg er veldig flinke til å støtte hverandre, men vi er også veldig flinke til å ikke si nei til sjokolade om den ene spør - da vi har veldig lyst på selv.

Kurset går ut på å få deg til å tenke riktig og få deg bort fra de dårlige tankene og vanene du har i deg per nå. 

Vi møtes en gang i uken og snakker sammen løst og fast om hvordan vi opplever vektnedgang og trening. Perfekt, da har jeg en som kan holde meg litt i øra mentalt. Det er utrolig hvor mye enklere det er å ha sterk vilje når du vet at noen skal veie deg hver uke!! 

Dagene mine er veldig strukturerte når det kommer til mat om dagen.

-Hver eneste morgen drikker jeg et par shotter med Aloe Vera Gel og ca 0,5l vann
-Spiser frokost klokka 08:00
-Spiser lunsj klokka 11:00
-Spiser mellommåltid klokka 14:00
-Spiser middag klokka 17:00
-Spiser kvelds klokka 20:00 

Innimellom alt dette så drikker jeg alt fra 2-4 liter med vann i tillegg. Kommer helt ann på om jeg drikker noen kopper kaffe iløpet av dagen eller om jeg har trent. Har jeg drukket kaffe og trent, må jeg pøse på med mer vann. 

Jeg er så utrolig fornøyd med resultatet på bare denne halvannen uken jeg har jobbet for dette! Gleder meg til de neste ukene og resten året!

Energien er på topp!! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Denne uken har jeg fått trent et par ganger og det har vært så deilig å få kommet igang igjen! Trener ikke kjempehardt da jeg spiser veldig få kalorier, men jeg trener akkurat passe iforhold til energinivået mitt.

Planen er å trene minst 3 ganger i uken i partallsuker og minst 2 ganger i uken i oddetallsuker. Håper jeg får det til da det booster selvfølgelig vektnedgangen skikkelig!!God kveld!

 

#foreverliving #foreveraloeverakbh #weightloss #trening #kosthold #endring

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Katrine B. Hofseth

Katrine B. Hofseth

31, Sørum

Denne bloggen handler om min vei mot et bedre meg, min livsstil-endring og min voksende lidenskap for naturlige, sunne og gode matvarer, produkter og veivalg. "Du er dine egne begrensninger!"

Blogglisten

Kategorier

Arkiv